× KEZDŐLAP Príbory

Evőeszközök

Stolovanie

Tálalás

Varenie

Főzés

Niečo extra

Valami extra

Novinky

Újdonságok

Akciová ponuka

Akciós ajánlat

Friend's Brands

Friend's Brands

Služby

Szolgáltatásaink

Bonus club

Bonus club

Elérhetőség
Bestsellers

Darabok, melyeket megkedvelt

Néha nem is olyan nehéz szép dolgot találni, inkább a legszebbet kiválasztani közülük az igényesebb feladat. Valami hasonló történhet Önnel
a SolaPoint.hu webáruházunkba is a széles, gyönyörű választéknak köszönhetően. A döntésben lehet, hogy segít a 10 bestsellerünk.

Kávéscsésze Sand türkiszkék 200 ml – Gaya
1
A természetes minták az Ön kedvencei? Akkor szinte biztosan beleszeret a Gaya Sand csészébe. A tengerpart mintájára készült és az asztalon lévő türkiz szín a tenger melletti kellemes érzést fogja kiváltani Önből.
Meg kell szereznem
2
De ha épp fordítva, a természet nyugalmával szemben az energia szökőkutat részesíti előnyben, akkor biztosan felkelti az érdeklődését a Flow emeletes süteményestál.
Ide vele
Két emeletes süteményes tál Bamboo Fiber - Flow
Ajándék szett szívecskével 6 db - Love Cutlery
3
Úgy néz ki, a szerelem a levegőben van. A szivecskés Love Cutlery készlet ugyanis nagyon kelendő. Ajándékozza meg vele kedvesét és szerezzen neki örömet vele. Ezzel az aprósággal lehet, hogy még jobban a szívébe vési magát.
Ajándékozom
4
Mit szól a sokoldalú Madrid evőeszközhöz? Nem csak a hét közbeni átlagos ebédekre, de a családdal és barátokkal való vasárnapi találkozókra is alkalmas.
Szeretném
Evőeszköz készlet 40 db - Madrid
Porcelán készlet strukturált fehér 30 ks - Flow
5
Szereti a játékosabb dolgokat? Próbálon ki ismét valamit a Flow sorozatból. Például az egyedi strukturált készletet. Vele unatkozni bizony nem fog.
Örömet szerzek magamnak
6
Tündökölni szeretne? Próbálja meg ezt a Montreal evőeszközzel. Feltűnő réz színének köszönhetően kiemelkedőek lesznek az asztalnál töltött közös pillanatok.
Illik hozzám
Evőeszköz készlet 24 db - Montreal PVD bronz
Üveg készlet fekete homokfúvott 25 db - Elements Glass
7
Nos, ha pedig konyhaművész, ez nem csak a finom ételeken látszik meg, de magán a tányéron is. Az Elements sorozat az absztrakt művészet egy darabja, mely segít kiemelni konyhaművészetét.
Alkotni szeretnék
8
De nem kell művésznek lennie, hogy nyomot hagyjon a világban. Tegye ezt meg a teríték változatosságával. Például a perforált Flow tányérral.
Kell nekem
Mélytányér 23,5 cm - Flow
Pala tálca 32,5 x 17,6 cm - Flow
9
Mit tud elképzelni a pala tálcán? Az elképzeléseknek nincs határa. Bármit is szolgál fel rajta, stílusos lesz.
Ide vele
10
És ne felejtsük el, ha teríteni akarunk, akkor főznünk is kell. Például valami finomat az ázsiai konyhából. A Wok Basic ehhez tökéletes.
Szeretném
Wok 26 cm - Basic

Ha nem sikerült választani bestsellereinkből, nézze meg egész kínálatunkat,
melyben további gyönyörü evőeszközöket, porcelánt, üveget és kiegészítőket talál.

Vásárolni akarok