INGYEN SZÁLLÍTÁS 30 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

A legjobb grillezés az ég alatt

03.06.2020

Szezonális kínálat Steak it easy

A legjobb grillezés az ég alatt

A kellemes nyári napok már az ajtónkban állnak. Szaladjunk ki és üdvözöljük kellemes grillezéssel a család vagy barátok körében. Steak it easy kínálatunkkal bárhol könnyedén elkészítheti. A kertben, vagy akár városban a teraszon. Most akár 52% kedvezménnyel.

Fedezze fel a grillezéshez szükséges termékeket

Ahogy mondani szokás, a jó steak sosem rossz. De mégsem helyettesítheti a jóízű vicceket és történeteket, amelyeket egymással megosztunk. Tehát a grillen kívül a vendégekkel is foglalkozni kell. Szórakozzanak a bolondos élményekről, esetleg gyönyörködjenek együtt a Steak it easy kínálatunk poharaiban és tányérjaiban.
Hogy még több idő maradjon a szórakozásra, készítse meg előre az alapanyagokat. Vágja fel a gyümölcsöt és zöldséget – a Basic kés készlettel ez azonnal kész. A grillhez lezárható tálakban, viheti át, amelyeket használat után egyszerűen egymásba tehet, amellyel rengeteg helyet takarít meg.

Praktikus? És még nem látta a Flow felszolgáló készletet. Tökéletes befőttek, saláták, olíva, hideg és meleg dip, desszertek vagy akár grillezett sajtok felszolgálására is.

Fedezzen fel több praktikus kiegészítőtEnnyi praktikusság mellett ne feledkezzen el egy csipet esztétikáról sem. Hisz nem szeretné, hogy legjobb grillezését az ég alatt beárnyékolja a csúnya teríték. Ne ijedjen meg ezért a merész stílustól. Válasszon hangsúlyos elemeket.

Például pala tálcák. Szépen kihangsúlyozzák a grillezett zöldég színét. A Steak kések pedig megerősítik a már úgy is tökéletes hús dizájnját.

Na és a poharak – akár üveg vagy az ellenállóbb bambusz szálas, kellemesen felfrissítik pihenésünket limonádé vagy bor mellett.