INGYEN SZÁLLÍTÁS 30 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

A Lunasol specializált edényei és serpenyői emelik fel a főzés szintjét

03.05.2023

Merkur tésztafőző edény, Saturn sütőtál és Basic wok

A Lunasol specializált edényei és serpenyői emelik fel a főzés szintjét

Egyszerű és hatékony. Így néz ki az ételek elkészítése az új termékeinkkel. Nem kell többé küzdenie egy edénnyel a tészta leszűrésénél. Könnyedén sütőben elkészítheti bármelyik ételt és ázsiai specialitásokat készíthet ázsiai serpenyőben. Kevesebb időt töltsön a tűzhely mellett és élvezze inkább kulináris alkotását.emo 1
Egyszerűsítse az olasz
finomságok főzését

A Merkur tésztafőző edény két részből áll. Az alsó részben felforralja a vizet, majd a felső lyukacsos edénybe teszi a tésztát, amelyet a főzés után könnyedén kivesz a forró vízből. Az előnye az is, hogy 6,5 literes űrtartalma van, így Carbonara spagettit is könnyen elkészítheti több vendégnek.

A sütőedény, mint
a szakácsok kincse

Ha már a tésztánál tartunk, tudja, hogyan készítheti őket még ízletesebbé? Sütéssel. Ehhez azonban megfelelő edényre van szüksége. A Saturn sütőtál nagyszerű szolgálatot tesz, melynek belső része ILAG XERADUR 2 kerámia bevonattal van ellátva, amely ellenáll az érintkezési kopásnak és a korróziónak. A tojások sem ragadtak le a sütés közben, még 300°C-os hőmérsékleten sem. Ezenkívül a sütőedényt grillre, sütésre és párolásra is használhatja, így kiváló segítőt kap az ételek különböző típusainak elkészítéséhez.emo 2


emo 3Az igazi ázsiai étel
az ázsiai serpenyőből származik

Kényeztesse szeretteit és készítsen olyan különlegességeket, mint a kung pao vagy a pad thai a Basic wokban. A wok Ázsiából ered és Európában is rendkívül népszerű. A magas peremeinek és kerek formájának köszönhetően az étel gyorsan és egyenletesen melegszik fel, és könnyen keverhető vagy forgatható. Az előnye a nem tapadós felület, amely akár 260°C-ig is ellenáll a magas hőmérsékletnek.

A specializált edények és serpenyők teljesen új dimenziót nyújtanak az ételek elkészítéséhez.
Tekintse át a teljes főzési felszerelés kínálatunkat, és fedezzen fel további darabokat, amelyekkel fokozhatja a kulináris művészetet.


Teljes kínálat konyhai felszerelés


Inspirálódjon cikkeinkből is:
Profi felszereléssel otthonában is Michelin-csillagos mesterszakácsként készítheti ételeit
A praktikus edénykészletek és serpenyők az otthoni konyha alapkövének számítanak