INGYEN SZÁLLÍTÁS 30 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

A nagy árfogyatkozás

19.11.2020

Használja ki a kedvezményt, ami sajnos nem tart örökké

A nagy árfogyatkozás

Tudja, mikor van a megfelelő idő vásárolni? Eljött az idő, amikor a kedvezmények olyan feltűnőek, mint a hullócsillagok. Látogassa meg a Black Friday során péntektől 11.27. Szerdáig 12.2. a SolaPoint.hu oldalt.

Evőeszköz, amely ragyog a kedvezménytőlSzeretne elegáns evőeszközt vásárolni modern otthonába? Válassza a Kyoto vagy Porto evőeszközt most akár 50% kedvezménnyel. Különleges áron megvásárolhatja az Europa II terméket is mindössze 3660 Ft-ért. További 24 darabos szettek repülnek az asztalára akár 30%-kal kedvezménnyel.

Black Friday

Evoeszkoz keszlet


Gyermek porcelan szett


Érkezik a porcelán isAz elegáns Premium line és KIDS World porcelánhoz arany tálcán kapja a meglepetést – most 40% kedvezménnyel vásárolhatja meg. Az egyes kiegészítőkre is készítettünk kedvezményt. Nem hiányzik például otthonából ételtál Bamboo Fiber tetővel mindössze 2180 Ft-ért? Vagy a pékáru kényelmes szeletelésére alkalmas deszka csak 3660 Ft-ért?

Black Friday

Fekete péntek, fehér karácsonyA Black Friday, vagy Fekete péntek remek lehetőséget nyújt arra, hogy elkerülhessük a karácsony előtti nyüzsgést a boltokban. Vásárolja meg ajándékát már novemberben és egész decemberben lazíthat. Szerezzen valakinek örömet például a Premium Crystal csésze szettel mindössze 1850 Ft-ért. És ne felejtsen el venni valami szépet önmaga számára is. Hiszen a november végén csökkennek az árak.

Black Friday

Boros poharak


Black Friday

Black Friday – online


A Black Friday pénteken kezdődik, november 27-én reggel 0:01-től és szerdán ér véget, december 2-án 23:59-kor. Elég meglátogatni a www.solapoint.hu oldalt.A kedvezmények nem vonatkoznak az élelmiszerekre, italokra, ajándékutalványokra és az akciós termékekre.