INGYEN SZÁLLÍTÁS 30 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

Ajándéka minden ünnepségen hab lesz a tortán

26.11.2020

Csillogjon az ünnepségen ajándékválasztékunknak köszönhetően

Ajándéka minden ünnepségen  hab lesz a tortán

Az ünnepségek legnagyobb csillaga természetesen az ünnepelt. De mindjárt a következő az, aki szép ajándékkal érkezik. Szüksége van pár tanácsra, hogyan válassza ki a megfelelőt?

Sütemény tálaló készletek munka nélkül


Ajándéknak a legegyszerűbb választás az Alpha készlet sütemények tálalásához és elfogyasztásához. Már azért is jó választás, mert az ünnepségen azonnal felhasználható. A kedves ajándékcsomago­lásban süteményes villákat, kávéskanalakat és süteményes lapátot talál. A csillogó acél és matt arany kivitelezés közül választhat.


Torta szett 13 db - Alpha
Torta szett 13 db - Alpha PVD arany
Sütemény tálaló készletek munka nélkül


Összetéveszthetetlen Ichendorf üveg

A szivecskés evőeszközzel
belopja magát a szívekbe.

Ha az ünnepelt szívügye, ajánlatunk az Ön számára a Love Cutlery készlet. Valamint szívesen kigravírozzuk rá az Ön által választott üzenetet.Összetéveszthe­tetlen
Ichendorf üveg

Ismeri az Ichendorf poharak különleges dizájnját?
Egy ilyen egyedi ajándékkal biztosan nem fordulhat elő, hogy sablonos lesz. Adjon hozzá egy rendhagyó alakú kancsót és az üvegből készült ajándéka az ünnepség dísze lesz.
Keltsen zűrzavart
a Noise termékcsaláddal

Ajándékra van szüksége egy olyan ember számára, aki szívesen feszegeti a határokat?
Örömet szerez neki a szarvakkal díszített Noise tálakkal. Ezzel lehet, hogy meglepi a klasszikusok kedvelőit, de legfőképpen az ünnepelt extravagáns szívét dobogtatja meg.Alakítsa át a belteret
saját elképzelése szerint

A teríték nem csak az asztalról szól. Az egész helység örömet kell, hogy okozzon. Például a falon lévő képeknek köszönhetően. Válassza ki, melyik stílus a megfelelő Önnek.

Keltsen zűrzavart a Noise termékcsaláddal


A bor, mint ajándék

A bor, mint ajándék

Az egyik legsokoldalúbb ajándék a bor. De annak sem kell egyszerűnek lennie, ha minőségit választ fekete ribizliből a Peregtől.Utalvány a bizonytalanok részére

Ha kínálatunkból még mindig nem tudja, mi lenne a megfelelő ajándék, a dilemmát oldja meg egyszerűen egy ajándékutalván­nyal. Szerettei így olyan terméket választhatnak, melyre a leginkább vágynak.
Egyedi ajándékok