AJÁNDÉK ÉS INGYEN SZÁLLÍTÁS 30 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

Egyetlen csodás ajándék egész évben örömet szerezhet

01.12.2020

Ajándékozzon örökzöld evőeszközkészletet vagy porcelánt

Egyetlen csodás ajándék egész évben örömet szerezhet

Egy okostelefon csak pár hónapig becses – ameddig nem jön ki egy újabb, ügyesebb okostelefon. Egy detektív vagy más témájú könyv csak pár napig, amíg egy lélegzetre el nem olvassuk azt. És még nem is kezdtük felsorolni a “felesleges” ajándékokat, melyek abszolút nem okoznak örömet még Szentestén sem. Létezik tehát egy olyan ajándék, amely éveken át örömet tud szerezni és mindennapos használatra is kiváló? Válaszunk egy határozott igen! Egy örökzöldnek számító gyönyönyű evőeszközkészlet és porcelán. evőeszközkészlet és porcelánLuxus arany szett

Mesébeillően gyönyörű dizájnnal rendelkező evőeszközkészlet


Természetesen a kellemesen eltöltött ünnepek és nem ünnepek alapfeltétele, hogy örüljünk egymás társaságának. A következő fontos részlet pedig az evőeszköz, amely még varázslatosabbá teheti a légkört. Az Alessandria karácsonyi szett Önt is magával ragadja, kézzel készített rusztikus szett Fiori virágmintával vagy prémium Luxus arany szett, melynek felületét 14-karátos arany borítja.

Az egyszerű letisztult vonalak szerelmesei választhatják a Turin evőeszközkészletet. Ha pedig nem barátkozik a minimalizmussal, ismerkedjen meg a Chateau Classicfantázi­anevű termékkel és Oslo.

A karácsonyi kínálat fejedelmei az Ádám és Éva a luxus Platinum termékcsaládból. Bármelyik evőeszközt is választja a karácsonyi kínálatból, biztosan a legszebb ajándék lesz a fa alatt.
A karácsony Dísze – gravírozott evőeszközkészlet


Nemcsak a karácsonyfának járnak a díszek. Az evőeszközt is fel lehet díszíteni. Azon szettek termékleírásában, melyek alkalmasak gravírozásra, megtalálja az alábbi mondatot “Szeretnék gravíroztatni”. Elég kipipálni ezt a lehetőséget és megadni a feliratot, szimbólumot vagy a kért mintát a nyélre. Mi több, lehet különböző gravírozást kérni az egyes darabokra.

Mit szólnak ehhez az ajándéktipphez? Evőeszköz a családtagok neveivel és beceneveivel?

Vagy egyenesen válassza ki a fénylő kávéskanalakat a 7th Generation Cardinal termékcsaládból különleges karácsonyi gravírozással.

Icon
7th Generation Cardinal


GifPorcelán fehér karácsonyTegye tökéletessé a karácsonyi vacsorát gyönyörű porcelánnal a Premium Platinum Line termékcsaládból. Válasszon a csészék, tányérok vagy tálaló vagy reggeliző szettek kínálatából.

lásd az ajánlatotTudjuk, hogy az ajándékozóknak is van egy titkos kívánságuk – mégpedig, hogy a fa alá olyan ajándékot helyezzenek, amely a legnagyobb örömet fogja okozni. Gondolkodjon bőkezűen. Ajándékozzon olyan csodás ajándékot, amely nemcsak karácsonykor fog örömet szerezni, hanem az év minden napján.