INGYEN SZÁLLÍTÁS 30 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

Ékszer az asztalon

24.09.2021

Pezsgőszínű újdonságok

Ékszer az asztalon

Előléptették, gyermeke született vagy esetleg hosszú idő elteltével ismét vendégül látja az ismerőseit? A kivételes alkalmak gyöngyöző pezsgőbuborékok nélkül, olyanok, mintha ünnepelt nélkül ünnepelne – nincs sok értelme. Azon töpreng, hogyan tehetné a csodálatos pillanatokat még különlegesebbé? Merítsen ihletet evőeszköz újdonságunkból, amely az asztal ékszere lesz – a pezsgő színében, amellyel 3 Sola készletet is különlegessé tettünk.Icon

Hogyan készülnek
a színes evőeszközök?

Egy folyamat során, amelyet PVD felületkezelésnek nevezünk.
Először elkészül a hagyományos Sola evőeszköz 18/10
rozsdamentes acélból. Ezután színes fémréteget viszünk fel,
majd a munkálatot a vákuumkamrában fejezzük be.
Ezáltal az evőeszköz felülete keményebbé válik.


Hogyan készülnek a színes evőeszközök?


Pezsgőszínű ünnep


Icon

Pezsgőszínű ünnep

Bár aranyszínű evőeszközökkel már régóta rendelkezünk,
választékunkat új árnyalattal gazdagítottuk
– pezsgőszínnel, amely az arany szín kifinomultabb változata.
A pezsgőhöz hasonlóan ezáltal a különleges pillanatok
még tökéletesebbé válnak. Akár egy tarka színösszeállításban
teríti meg az asztalt és az elegáns Living készlettel egészítené ki,
vagy a minimalista fehér tálalást tenné
különlegesebbé a Kyoto ékszereivel.badge cutlery box

Önt is megigézi ez a fényűző, mágnesként vonzó doboz?

Hiszen ismeri azt az érzést, amikor az ismerősei közül egy valódi ínyenc ünnepel és ötlete sincs, hogy mivel ajándékozza meg. A szemei fel fognak ragyogni, ha leteszi elé ezt a pompás fekete dobozt a 16 pezsgőszínű evőeszközzel. Személyre szabott ajándék evőeszközök, amellyel az ajándékozás öröme az Ön részéről is nagyobb lesz.


Önt is megigézi ez a fényűző, mágnesként vonzó doboz?

Salamanca 1
Salamanca 2


Az ősi Salamanca

Tudta, hogy a pezsgőt már Caesar, Napóleon vagy Winston Churchill is imádta? Sokszor megjelenik a kijelentéseikben vagy a szokásaikban. A Salamanca evőeszközök megjelenésében szintén felfedezheti a történelem egy részét. A kanálfej meghosszabbítása, a matt felületkezelésével és lekerekített nyelével a vintage terítés rajongóinak remek ékszerévé válik.A Living a terítést káprázatossá teszi

Marilyn Monroe imádott pezsgőben fürödni. Gondolta volna, hogy egy fürdőzés során 350 palackkal is elhasznált? A tökéletesen kifényezett Living evőeszközökről Marilyn élménye tükröződik vissza, vagy a nyeleik modern kialakítása keltette fel az érdeklődését?

Living 1
Living 2Kyoto 1
Kyoto 2

Kettős felületkezelés, amely a Kyoto elnevezést kapta

Elgondolkodott már azon, hogy a következő pohár pezsgő már nem annyira erős, mint az előző? Minél kevesebb buborék van az italban, annál kevésbé érződik a spicces állapot. Amint a palackból eltűnnek a buborékok, a pezsgő erőtlenebb lesz. Szeretné, hogy a pillanat varázsa a buborékokkal együtt ne tűnjön el? Akkor fedezze fel a Kyoto evőeszköz kétfajta felületkezelésének a rendhagyó kombinációját. A magas fényezésű kanálfejet a homokkal fúvott nyelek követik. Ezenfelül az átmenetet közöttük egy kecses barázda emeli ki.
Button