INGYEN SZÁLLÍTÁS 30 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

Esküvői meghívót kapott? Vigyen olyan ajándékot, amit nem lehet elfelejteni

27.06.2022

Sola nászajándékok

Esküvői meghívót kapott? Vigyen olyan ajándékot, amit nem lehet elfelejteni

Most nézi át azt a rengeteg ajándékot. Meghatódott és várakozással teli. Bízik abban, hogy nem fog csalódni. Két-három egyforma ajándék vagy valami az ízlésétől és a stílusától távol álló dolog. Poharak, porcelánkészlet, evőeszközök, edények vagy apróságok a konyhába. Világos utasításokat adott anyjának, hogy mire van szüksége, és minek örülne. Hiszen a szokásokhoz híven az összes vendég érdeklődött nála az ajándékokról. A nem megfelelő ajándékválasztás valószínűsége tehát minimalizálva. Vagy mégsem?KIRÁLYNŐHÖZ ILLŐ VÁLASZTÁS

KIRÁLYNŐHÖZ ILLŐ VÁLASZTÁS

Stílusos, ugyanakkor szükségszerű

Egy kék színű porcelán étkészlet, amelyet még egy királynő is elfogadna – Gaya RGB Ocean Lunasol. Tökéletes nászajándék az anyától. A menyasszony teljesen el van ragadtatva, hogy éppen ezt a színváltozatot választotta. Minden alkalommal, amikor megterít a vasárnapi ebédhez, emlékeztetni fogja arra, milyen mély és erős az anyai szeretet. Mindig is így lesz, történjen bármi.

Akár a hagyományos fehérben, akár a trendi kék színben, de főképpen örökérvényű dizájnnal, ami még a gyermekei gyermekeinek is tetszeni fog. A porcelán étkészlet örömet szerez minden nőnek, aki új háztartást rendez be, vagy a tálaló készleteit szeretné kiegészíteni.
AZ ÖTCSILLAGOS FŐZÉSHEZ

Szabványon felüli minőség

Rézfelületű edények az ötcsillagos főzéshez. Tökéletes nászajándék a nagyszülőktől. Az ebéd náluk mindig jobban ízlett, már csak azért is, mert emelkedett hangulatban telt az idő, amikor az egész család összejött. A minőségi edény minden konyhai felszerelés alapja, szokta mondani a nagyi. És ha még szépek is lennének… Titokban erről álmodtam. És ezek tényleg azok!

Remek segítőkre és sok inspirációra van szükség ahhoz, hogy megtanuljunk ízletesen főzni, és ne veszítsük el egy idő után a kreativitásunkat, hogy a későbbiekben különböző ízeket és hozzávalókat tudjunk összetársítani. A rézedények ennek könnyedén eleget tesznek, akárcsak a rozsdamentes acélból készült testvéreik.

AZ ÖTCSILLAGOS FŐZÉSHEZ


A TORTASÜTŐ HÖLGYNEK

A TORTASÜTŐ HÖLGYNEK

Stílusosan és jellegzetes akcentussal

Süteményes készlet aranyszínű kivitelezésben. Tökéletes nászajándék a legjobb barátnőtől. Kiskoruk óta emlékek kötik őket össze, amikor együtt kezdték az iskolát, és egy padban ültek. A délutánokat vége-hossza nincs beszélgetésekkel töltötték, hogy milyen lesz, ha egyszer nagyok lesznek. Hercegnőkre, menyasszonyokra és cukrásznőkre játszottak. Ezekre egy személyes ajánlással kigravírozott süteményes készlet fog emlékeztetni, és az első cukrászkodásaikra.

Minden tortát és süteményt sütögetni szerető menyasszonyt megörvendeztet vele, aki még a sütésnél is jobban szereti felszolgálni a vendégeinek a végeredményt olyan stílusosan, mint egy francia cukrászdában.
ELEGÁNS MEGOLDÁS

Praktikum kontra dizájn

Chateau Classic evőeszközkészlet. Tökéletes nászajándék a keresztanyától. Úgy tűnhet, hogy a praktikus és az egyben dizájnos evőeszközök kiválasztása egymásnak ellentmond. Egy ilyen kihívás felvállalásához és a megfelelő megtalálásához bátorság kell. És a bátorságból egy keresztanya sosem szenved hiányt. Ha bármi megoldhatatlannak tűnt, ő megoldotta. A kontraszt a klasszikus dombornyomott nyél és a kivételes Chateau Classic dizájn emlékeztetni fogja az arát arra, hogy minden probléma elegánsan megoldható.

A háztartásban nélkülözhetetlenek a minőségi evőeszközök, amelyek a mindennapokban, de az ünnepi alkalmakra is megfelelők. És ha még több készlet közül választhat, a tálalás élménye megsokszorozódik.

ELEGÁNS MEGOLDÁS


A SZERELEMRE! AZ EGÉSZSÉGRE! CSIN-CSIN

A SZERELEMRE!
AZ EGÉSZSÉGRE! CSIN-CSIN

Szükségszerű, egyúttal minőségi

Háztartási pohár kezdőkészlet 18 db – Premium Glas Crystal. Tökéletes nászajándék a volt osztálytársaktól. Kulcsra zárt titkaik vannak. Emlékeznek arra, hogy ki és hogyan élte meg az első szerelmet, ki kiről másolt, és kinél voltak a legjobb bulik. A poharak csilingelése arra fogja emlékeztetni, hogy soha ne feledkezzen meg az élet örömeiről, mint azt a diákéveiben tette.

Egy pohárkészlet minden háztartás alapvető kelléke. Az egyes italokat jobb az erre a célra kialakított poharakból inni, hogy az ízük ki tudjon bontakozni, és megőrizzék a megfelelő hőmérsékletet.
AZ UTOLSÓ SZÓ A MENYASSZONYÉ

Értékes és divatos

Sola esküvői ajándékutalvány és latte kanalak gravírozással. Tökéletes nászajándék a munkahelyi kollégáktól. Még nem ismerik egymást olyan jól, de a munkahelyükön remekül kijönnek egymással. Munka után mindig van idejük egy kávé mellett beszélgetni, ahol kitalálják, hová menjenek a következő csapatépítésre, hogy egy kicsit jobban megismerjék egymást.

A Sola ajándékutalvány minden olyan nőnek örömet okoz, aki szép csészéből szeret kávézni, vagy stílusosan felszolgálni a vendégeknek a frissítőket. A solapoint.hu weboldalunkon sok szükséges, ugyanakkor stílusos háztartási kelléket talál. Az utalványhoz illik kedveskedni egy kis aprósággal, például az Ön által választott gravírozással ellátott latte kiskanalakkal.

AZ UTOLSÓ SZÓ A MENYASSZONYÉ

Elégedett mosoly jelent meg az arcán. Nem érte csalódás. Éppen ellenkezőleg!
Mindenki igazán kitett magáért. Egyetlen ajándék sem fog a feledés homályába merülni, mert nagyon sokáig vele maradnak.Sola nászajándékok