INGYEN SZÁLLÍTÁS 30 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

Húsvéti ajánlat, melyet mintha csak festettek volna

19.03.2020

50 % kedvezmény a Belfort evőeszközre

Húsvéti ajánlat, melyet mintha csak festettek volna


Húsvéti ínyenc falatokat készíteni nem minden. Fontos, hogy megfelelően élvezzük ki az ízeket. Csak akkor az igazi. Segítenek ebben Önnek speciális evőeszközeink, például süteményre, sajtra vagy olívára.
Hisz az olíva bármennyire finom is, ha kanállal kell kergetnünk a tálban vagy a tányéron, elmegy tőle az étvágyunk. A speciális Alpha kiskanál ezt gyorsan megoldja. Neki köszönhetően az olívát a levétől is elválasztja.


Munka nélkül nincs sütemény? De ez nem azt jelenti, hogy a sütievéssel meg kell birkóznia. Pontosan arra lett kitalálva a Living Elite „sütikése”, hogy a desszertet könnyedén és élvezettel fogyaszthassa.
Talán nem mondta volna, hogy a joghurt is ehető kényelmesebben. A Noise kiskanál lehetővé teszi a, hogy a joghurtos pohár sarkaiba is bejusson.


A húsvéti ünnepekhez a sajt is hozzátartozik. Ha igazán hasznos segítőre van hozzá szüksége, jól jön a Master Chef sorozat kése.
A húsvéti asztalról nem hiányozhat a gyümölcs sem. Ha nem harcolni szeretne a citrusfélékkel, hanem kiélvezni az ízüket, válassza az Alpha grapefruitos kiskanalat.


A felnőtteknek szóló ínyenc falatok mellett ne feledkezzen meg a gyermekek világáról sem. Ők feltehetően jobban fogják értékelni a játékos készletek egyikét mint az ételt.
Na és vissza a desszertekhez. Ha szereti a tortát, mindig jó, ha kéznél van a City Elite időtálló dizájnú lapátja.


Szeretne habot is a tortán a végére? Az elegáns Belfort evőeszköz készletet 50%-os kedvezménnyel az Öné lehet.