INGYEN SZÁLLÍTÁS 30 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

Könnyű szeletelés

01.10.2020

Melyik a legmegfelelőbb kés az Ön számára

Könnyű szeletelés

Főz? Akkor biztosan egyetért velünk, hogy egy jó kés megfizethetetlen segítség. De hogyan válasszuk ki a megfelelőt? Egy a pékárura, másik a halra, harmadik a húsra. A negyedik univerzális. A legjobb szakács se tud ebben kiigazodni.


01
02
03






A megfelelő kés belesimul a kézbe


Először vegye kézbe a kést és győződjön meg róla, hogy megfelelő-e a markolat formája, a hosszúsága és a súlya. Ha igen, akkor a szeletelés gyerekjáték. De fordítson figyelmet a pengére is. Válasszon rozsdamentes acélból készült anyagot – például króm-nikkelt. És ne felejtse el megélezni, hogy minél könnyebben tudjon vele dolgozni.

04


04

3 alapkés


Az elején elég lesz az univerzális kés Ennek szinte mindenhez meg kell felelnie. Megismeri a hosszú és széles pengéjéről. Legyen az a rozsdamentes S-Art Curator vagy a damaszkuszi pengéjű Santoku kés, biztosan gyakran használni fogja.

A nagy késnek kis segítőre van szüksége – például az alma egyszerű hámozásához.

Ha szereti a friss kenyér ízét, akkor megtalálja a kést a pékáruhoz. Akár előnyben részesíti a Basic vonalat vagy inkább a Premium vonalat választja, mindkettő könnyen megbírkózik az illatos kenyérhéjjal. Vagy egyenesen válassza a Basic vágódeszkát késsel.






Specializált kések


A tapasztalt szakácsok tudják, hogy sok helyzetben nagyobb segítségükre vannak a speciális kések:

08


04





A mágneses állvány magához vonzza


Változtassa a közmondásba illő fiókban való keresgélést renddé. Csak egy Basic Wood mágneses állványra. van szüksége. A konyhaszekrény kinézete főzés közben elárulja azt is, milyen a szakács valójában.