INGYEN SZÁLLÍTÁS 30 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

Lehozzuk Önnek a csillagokat

24.07.2020

Váltsa valóra a nyugalmat sugárzó terítésről szóló álmát a Gaya Night Sky-al és a kék porcelánnal.

Lehozzuk Önnek a csillagokat

Néha az egész világ egy zűrzavarral teli fejetlenségnek tűnik? :) Változtasson rajta, mondjuk a színekkel. A környezete hangulatát már az is kellemesebbé teszi, ha a kék nyugtató árnyalatait látja. Lehet, hogy segít ebben a kék porcelán kínálatunk.
Gaya Night Sky

Gaya Night Sky.
A kék kínálat csillaga.


Szereti a békés nyári éjszakákat a teraszon? Itallal a kezében jó étellel és kellemes társasággal? Kellene hozzá a csillagos égre emlékeztető tányér? Ha legközelebb “hullócsillagot” lát, ne felejtse el a Gaya Night Sky terméket kívánni.

Lehozzuk Önnek a csillagot és otthonába visszük a tenger melletti hangulatot. Ehhez elegendőnek bizonyul a Gaya Tyrkys Sand szett , amelyet a tengerpart ihletett – az aranyló homok, s a türkiz tenger. Igyon egy forró kávét szeretteivel és hozza létre a kényelem oázisát, mint egy nyaraláson. Azt mondja, hogy a kék nem felel meg Önnek, de egyik árnyalata megfelel Önnek? Csupán a Gaya Ornament tányérkáit kell választani, amelynek széleit kis motívumok díszítik.Hagyja magát sodortatni a
Gaya Ocean divathullámával

Nem kell résztvennie egy csendes-óceáni hajóúton ahhoz, hogy élvezhesse a kék szín fennséges nyugalmát. Elég elárasztani a belteret a Gaya RGB Ocean darabjaival, melyek 2020 színében pompáznak – a classic blue színben. Az óceán mélységét átérzi a teáscsészékben, tányérokban vagy egyenesen a Gaya RGB Ocean. 16 darabos készletében. A bájos színek egyszerűen új korszabka helyezik a tálalás művészetét.
Gaya RGB Ocean

Gaya RGB Ocean


Hviezda modrého výberu

A Hotel Inn Chic

Hotel Inn Chic stílusos termékcsaládja eleganciát visz asztalára. Az érdekes sötétkék színen kívül kedvére lesznek majd a kézzel festett belső tányérfal. A teríték lírai tónusait fokozzák az Elements Glass poharak, melyek absztrakt mintával díszelegnek.

A terítés legmagasabb művészetét csak Ön tudja létrehozni – a kellemes hangulatot szeretteivel és barátaival. Ha ehhez egy kis segítséget nyújt a kék porcelán kínálatunk, akkor ennek igazán örülni fogunk.
Svet modrého porcelánu