INGYEN SZÁLLÍTÁS 30 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

Minőségi poharak limonádéhoz, italokhoz és borhoz

12.05.2022

A stílusra szomjazik?

Minőségi poharak limonádéhoz, italokhoz és borhoz

A szemeink nemcsak az ételt, hanem az italt is megkívánják. Az ital kinézete is befolyásolja az íze megítélését. Ezért kulcsfontosságú, hogy például a lédús limonádét is egy szép üvegneműben keverjük össze. Azért, hogy az italok mindig stílusosak legyenek, új cikksorozatot készítünk az A Lunasol poharak világa címmel, amelyben a megfelelő poharak kiválasztásáról fogunk beszélni az év folyamán, de a bolygó különböző tájainak az ivási szokásairól is.Száz dizájn, száz íz


Száz dizájn, száz íz

Még mielőtt az egyik energiaital a piacra került volna, vakteszteket végeztek olyan kóstolókkal, akiknek sem a nevét, sem a csomagolását, semmit sem árultak el róla. Az energiaital az „akkor sem innám meg, ha fizetnének érte” típusú eredménnyel végzett. De a valóság az, hogy ugyanazért a szép dobozba csomagolt italért az emberek szívesen előhúznak néhány forintot a zsebükből.

Tehát a folyadék magában nem befolyásolja az ízeket, hanem az ital teljes koncepciója – mondjuk, hogy milyen pohárból issza.

Ha azt szeretné, hogy vendégei még jobban értékeljék ízletes italait, tálalja gazdag kínálatunk stílusos poharaiban.Megfelelő poharat a megfelelő alkalomra

Öntsünk tiszta vizet a pohárba – minden italhoz a megfelelő poharat használja? Ez nem valami “puccos” kitaláció, a különböző pohárfajtáknak megvan a saját rendeltetésük. Például a pohár szára arra szolgál, hogy a kezével ne melegítse fel a benne lévő italt. Az egyes pohárformák funkciójáról egy egész cikket lehetne írni, ezekkel a következő részekben fogunk foglalkozni.

Amennyiben éppen az említett borospoharakra lenne szüksége, javasoljuk a META Glass® kristályüvegből készült Premium Glas Crystal kezdő készletet. A kiváló minőségű alapanyag és a lézervágott peremek megadják a pohár csodálatos színét és csengését.

Megfelelő poharat a megfelelő alkalomra
A poharak társadalmi szerepeA poharak társadalmi szerepe

Igen, ilyen is van nekik. Ha találkozunk egy pohár jeges tea vagy egy cuba libre mellett, megerősítjük a meglévő barátságokat, újakat kötünk, és megosztjuk egymással a tapasztalatainkat.

Badge Lunasol Glass
Ikonikus dizájn a dizájn Mekkájából

Ha hiányzik valami különleges az asztaláról, ezt mintha Önnek teremtették volna. A Lunasol poharak kínálatát az ikonikus Ichendorf kollekcióval is kiegészítettük, a dizájn fővárosából, Milánóból. Crème de la Crème. Vagy ebben az esetben inkább Coupe de la Coupe.

Több témával az A Lunasol poharak világa következő részeiben foglalkozunk.

Ikonikus dizájn a dizájn Mekkájából


button