INGYEN SZÁLLÍTÁS 30 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

Vegye elő a praktikus ToGo evőeszközt

13.10.2020

Húzza elő praktikus a To Go evőeszközt

Vegye elő a praktikus ToGo evőeszközt

Itt-ott elmegy a parkba egy kellemes piknikre? Vonattal utazik a munkába vagy iskolába? Szívesen kempingezik a természetben? Akkor biztosan tudja, hogy az étkezés az erdőben vagy útközben néha feleslegesen bonyolult tud lenni. De mostantól ez megváltozik…

Praktikus.
Könnyen szállítható.Elég ha zsebébe, táskájába vagy hátizsákjába beteszi az ügyes To Go evőeszközt. A praktikus csomagolásban talál kanalat, villát és kést is. Sőt mi több, most kedvező áron az Öné lehet – mindössze 2 200 Ft-ért.
To Go

Praktikus. Könnyen szállítható.


Környezetbarát. Helyettesíti az eldobható evőeszközt.


Környezetbarát.
Helyettesíti az eldobható evőeszközt.A kényelmén kívül gondolunk a természetre is. A To Go evőeszköz ellenálló krómozott acélból készül, amelyet egyszerűen magával vihet egy könnyű búzarost keverékből készült csomagolásban. Tehát az úton kényelmesen ehet ugyanakkor elfelejtheti az eldobható nem környezetbarát evőeszközöket.
To GoHigénikus.
Megnyugtató megoldás az ismeretlen helyeken.A To Go evőeszköznek köszönhetően nem muszáj az ismeretlen éttermek tisztaságára hagyatkoznia és egyáltalán nem kell kézzel ennie. Használat után egyszerűen öblítse le vízzel, otthon mossa meg alaposan, például mosogatógépben.

Ha az utazáskor vagy a kirándulásokon való étkezéssel kapcsolatos problémák korlátozták a terveiben, válassza a To Go evőeszközt és tegye zsebre az összes akadályt.
To Go

Higénikus. Megnyugtató megoldás az ismeretlen helyeken.