INGYEN SZÁLLÍTÁS 30 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

Steak it easy

03.06.2018

Kellemes grillezés közvetlenül a városban

Steak it easy

Nyár, grillezés, rokonok és barátok – ezek a dolgok egyszerűen egymáshoz tartoznak. Mindegy, hogy a kertben vagy a városban grilleznek, a grillezésnek kellemesnek kell lennie. Van a számukra néhány tippünk, hogyan készít el könnyen egy ilyen grillpartyt kicsi helyen, akár a város központjában is.


Felejtse el a klasszikus terítést. Spóroljon a hellyel. Az erkélyen vagy a teraszon nincs mindig elegendő hely. A kerti bútor és a grill az alap. Egészítse ki ezeket csak a legszükségesebb grill- és tálalas eszközökkel. A nyári este otthonosabbá tételéhez a pokrócok, vánkusok és gyertyák is hozzásegítenek, valami a dán hygge stílus jegyében.


Gondolkozzon el a bolondos kiegészítőkön, amelyek feloldják a hangulatot. Mint például a háromszög alakú tányérok felvidítják az asztalt és a terítés során szépen improvizálhat velük. Az evőeszközt nyugodtan kombinálja az éles steak késekkel, amelyek a húsfelvágás során jobban teljesítik a célt. A fekete pala alátétek pedig gyönyörű kontrasztot alakítanak ki a grillezett zöldséggel.

Steak it easyA grillmesternek nem szabad elcsatangolnia. Hogy semmi se égjen oda, legyen kéznél minden szükséges dolog: friss hozzávalók, a grillezőedény és a segédeszközök. Helyezze előnybe az egészségesebb ételeket, mint például a zöldséget és a gyümölcsöt. De ne feledkezzen meg a természet egészségéről sem. A színes eco-barát bambusz tálak, kancsók és poharak tökéletesen helyettesítik a műanyag étkészletet, de sokkal többet kibírnak. Könnyedén elbír vele a mosogatógép is. És a színeik, na azok felvidítják még az esős napokat is.

Snow
Forest
Mountains


A városban a természetből sosem elég. Használja ki ezért a fából készült kiegészítőket, mint a tálak, alátétek, fakanalak és vágódeszkák, amelyek a tálalásnak kellemes természetes hangulatot kölcsönöznek. Az otthonos környezetet emelje ki fűszercserepek segítségével, amelyek jól jönnek majd az ízesítés során is. Hasonlóan jól jön majd a só és fűszer malom is. Helyezze előnybe a klasszikus só és fűszer tartóval szemben, amelyekből a jellegzetes íz fokozatosan eltűnik.


Helyezze magát kényelembe és ragadjon Önre a jókedv azok körében, akiket szeret. Hogy ne kelljen a palackozott üdítőkért rohangálnia, legyenek mindig kéznél például a grill vagy az asztal mellett elhelyezett kosárban. Készítsen hazai kalácsot vagy szirupot, amely hozzásegít a kellemes hangulat kialakításához. És ez a grillezés célja. Tehát steak it easy.

Steak it easy


KÉSZÍTETTÉK
Art heads: Marko Viskupič, Peter Kramárik
Styling: Mária Dzianová, Jarmila Mikulová
Foto, videó, hang: Tomáš Slovák, Viktor Drábek, Peter Lipták
Szöveg: Eva Gendiarová