INGYEN SZÁLLÍTÁS 30 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

A maximális frissítő élvezet mindig kéznél van

19.04.2024

Termo palackok To Go 5 színben

A maximális frissítő élvezet mindig kéznél van

Akár a munkahelyén van, akár az iskolában, akár csak útközben, vagy csak ha sportol, ne feledkezzen el az ivó rezsimről. Ha nagyobb motivációra van szüksége, nyúljon új termékünkhöz. A To Go Termo Palack stílusos, kényelmes és környezetbarát alternatívája a műanyag palackoknak, amely egyben az ital hőmérsékletét is megtartja. Válassza ki a színét, gravíroztassa rá a nevét, és csillapítsa szomját a nap bármely szakaszában.


emo 1
emo 2

Praktikus és fenntartható

Dupla szigetelésű, minőségi rozsdamentes acélból készült héj és szilikon betétekkel ellátott műanyag részek megbízhatóan megakadályozzák a szivárgást és a kopást. Emellett az anyagok nem tartalmaznak BPA-t vagy más toxikus anyagokat. A To Go termo palackok nemcsak megbízhatóak, hanem hosszú távon fenntarthatóak is. Elengedhetetlen részévé válnak a reggeli rituáléinak a munkában, délutáni sportolásnál vagy hétvégi kalandoknál.

Fedezze fel a Termo palackokat To Go

badge
emo 1

Vidd magaddal

Az 650 ml-es űrtartalmával kényelmesen elfér egy nagyobb kézitáskában is. Könnyedén beteheted az autótartóba, a praktikus szilikon szívószál pedig praktikus, ha vezetés közben használod.

Ha kirándulni indulsz, értékelni fogod a szilikon fogantyút, amely segítségével könnyen rögzítheti a palackot a hátizsákra, és egész nap biztosítja az ivói rezsimet.


Tegye egyedivé

Gravíroztassa rá a palackra a nevét, egy szimbólumot vagy éppen egy mottót, és tegye azt egyedi kiegészítővé, valamint ajándékká. Így bárhol és bármikor stílusosan élvezheti kedvenc italait az utolsó cseppig.

A külső lakk, a gravírozás és a belső tömítések hosszabb élettartama érdekében nem javasoljuk a mosogatógépben való mosást.

emo 6