INGYEN SZÁLLÍTÁS 30 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

Konyhai edények, amelyek fellobantják a szenvedélyt az otthoni főzés iránt

28.05.2024

Exkluzív kollekciók a Platinum vonalból

Konyhai edények, amelyek fellobantják a szenvedélyt az otthoni főzés iránt

Ön is azon szenvedélyes házi szakácsok közé tartozik, akik minden nap örömmel főznek? Vagy várja a megfelelő késztetést, hogy csatlakozzon hozzájuk? Fedezze fel profi Lunasol berendezéseinket a Platinum sorozatból. Kíméletes, egészséges és stílusos főzéshez készítettük. Hagyja, hogy új kulináris kihívásokra inspirálja!


thermoflaschen grau

Orion Expert Plus

thermoflasche grun

Sirius Gaya

thermoflaschen schwarz

Merkur Luxus

thermoflasche grun

Orion Professional

thermoflaschen rot

Sirius Titan

emo inspiration cooking

Ropogós sütés serpenyőkkel
Orion Expert Plus

Tartós és kompromisszum mentes serpenyők, amelyekkel bármilyen hozzávalót tökéletesen elkészíthet. Húsokat, zöldségeket, halakat és még sok mást is ropogósra süthet vagy piríthat. Az ötrétegű rézzel ellátott szendvicsalj tapadásmentes Ilag Durit felületével is kiemelkedik a többi kollekció közül. Az újonnan meghatározott főzési hatékonyság és hőelosztás minden szenvedélyes szakács tetszését megnyeri. Az Orion Expert Plus kollekció a konyhában a tökéletesség fáradhatatlan törekvésének bizonyítéka.

Layers 02Tökéletes mártások és öntetek
A Sirius Gaya fazekakkal

A rézedények hagyományt és kulináris hangulatot hoznak a konyhába. A rezet esztétikus megjelenése mellett tökéletes hővezető képessége miatt is értékelik. Egyenletesen osztja el a hőt a felületen, ami megakadályozza az égési sérüléseket okozó forró pontok kialakulását. Ezért ezek az edények ideálisak édes és sós mártások, lekvárok vagy rizottók, valamint nagyszerű csokoládék és karamell készítésére. A kerti gyümölcsökből házi lekvárokat főzni mostantól egyedülálló stílusos élmény lesz.


emo inspiration cooking


Tekintse meg a kollekciótLuxus húsleves
a Merkur Luxus fazékban

Japán ramen, vietnami pho, francia demi glace. Minden országnak megvan a kedvenc húslevese, és minden családnak megvan a kedvenc receptje. A minőségi alapanyagok és a hosszú, lassú főzés az, ami minden húslevest egyesít. Mi hozzájárulunk egy robusztus, 5 rétegű szendvics aljú rézedénnyel, amely a jó húslevest luxuslevessé varázsolja. Kiválóan tartja a hőt és energiát takarít meg. Tökéletesen tartja a hőmérsékletet és energiát takarít meg. A praktikus belső mérce a folyadékok mérésére, a széles, cseppmentes kiöntőperem és a gőzszellőzőkkel ellátott masszív fedél tökéletes környezetbarát választássá teszik a modern konyhába.


emo inspiration cooking


Tekintse meg a kollekciótFlambírozott garnélák az
Orion Professional serpenyőben

Mert már otthon flambírozni? Ez a drámai kulinári technika, amikor a forró serpenyőben lángok csapnak fel, gazdag, karamellizált ízt ad az ételnek. Ha a garnélarák, a Crêpes Suzette vagy a steak a kedvenc ételei közé tartozik, akkor vágjon bele. Egy kiváló minőségű serpenyő, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek és megfelel a professzionális szakácsok igényeinek, az első lépés a biztonságos flambírozáshoz, kiváló eredménnyel. Az Orion Professional serpenyők az egyenletes hőeloszlás, a tartósság és a sokoldalúság kombinációját kínálják.


emo inspiration cooking


Tekintse meg a kollekciótRendkívül tartós Sirius Titan edények

Eintopf, gulyás vagy minestrone. Sűrű, tápláló ételek, amelyek hosszú, lassú főzést igényelnek egy tartós edényben. A Sirius Titan kollekció nem feltűnő, elegáns dizájnnal kiemelkedik minden konyhában, minden tűzhelyen, sőt még az asztalon is tálalva. Az edények kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, a 3 rétegű szendvics alja pedig titán réteggel büszkélkedhet. Kényeztesse magát energiatakarékos főzéssel minden típusú tűzhelyen, beleértve az indukciót is. A kényelmes tisztítás érdekében biztonságosan mosogatógépbe tehetők.


emo inspiration cooking


Tekintse meg a kollekciót

Layers 02

A Platinum termékcsalád összes terméke