INGYEN SZÁLLÍTÁS 30 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

Sirius Triply: Tartós és erős főzőedény 3 rétegű szendvics aljjal

27.02.2024

Főzzön egészségesen és gazdaságosan prémium edényekben

Sirius Triply: Tartós és erős főzőedény 3 rétegű szendvics aljjal

A Sirius Triply kollekció teljesíti a professzionális minőségű főzőedényekkel szemben támasztott elvárásokat. A 3 rétegű rozsdamentes acélból készült készlet a fejlett technológiát ötvözi a praktikus kialakítással, hogy a profi szakácsokat és az otthoni főzés szerelmeseit egyaránt kielégítse.


Sada hrncov Sirius Triply Sirius Triply 6 db-os
edénykészlet

Servírovacia panvica Sirius Triply Sirius Triply
tálaló/gratináló serpenyő

Rajnica Sirius Triply Sirius Triply 1,9 l
Kulinársky poklad

KULINÁRIS KINCS

Tartós, sokoldalú, kiváló hőelosztással. A Sirius Triply szendvicsfenekű edényeket és serpenyőket úgy tervezték, hogy minden réteg hozzájáruljon a kivételes főzési élményhez. A tökéletes hővezető képességű alumínium mag két rozsdamentes acélréteg közé van szendvics szerűén beágyazva. A mágneses rozsdamentes acélból készült külső rétegnek köszönhetően a főzőedények minden típusú főzőlapra alkalmasak, beleértve az indukciósát is.


Layers 02EGYENLETES HŐELOSZLÁS

Az alumínium mag szétterül a főzőedény teljes alján, így egyenletes hőeloszlást biztosít. Ez kiküszöböli a forró pontokat, és biztosítja, hogy az ételek egyenletesen süljenek meg, akár húsokat süt, akár mártásokat párol vagy zöldségeket párol.

emo 3
Kulinársky poklad

SOKOLDALÚ ÉS MULTIFUNKCIONÁLIS

Sütés, párolás, párolás, párolás, sőt sütés és tálalás. A kiválasztott modellek magas hőmérsékletet is kibírnak, így a sütőben is biztonságosan használhatók. A zöldséggrillák, sült tészták vagy húsok elkészítése gyerekjáték ezzel a berendezéssel.

KÖNNYŰ KARBANTARTÁS

A rozsdamentes acél nem eredendően tapadásmentes, de nagyon könnyen tisztítható és karbantartható. A főzőedények mosogatógépben moshatók.


Layers 02
Kulinársky poklad

<--ku-->Kulinársky poklad

TARTÓSSÁG ÉS TARTÓSSÁG

A rozsdamentes acél szilárdságáról, valamint a vetemedéssel, rozsdásodással és foltos ódással szembeni ellenállásáról ismert. Ez teszi az ilyen főzőedényeket különösen tartósakká, és megfelelő ápolás mellett gyakran évekig vagy akár évtizedekig is kitartanak. A Sirius Triply kollekció mellett az Orion Gaya kollekció és a Merkur tésztafazék is 3 rétegű szendvicsfenékkel rendelkezik.

Sada hrncov Orion Gaya Orion Gaya
edénykészlet 6 db

6 ks
Rajnica orion Gaya Orion Gaya
1,5 l-es fazék üvegfedővel

Hrniec na cestoviny merkur 6,5 l Merkur 6,5 l-es
tésztás fazék üvegfedővel

ILAG DURIT
TAPADÁSMENTES BEVONAT

Ha 100 százalékig biztos akar lenni abban, hogy az étel nem ragad a serpenyőhöz, akkor nyúljon az Orion kollekcióhoz. Ez az ILAG DURIT tapadásmentes bevonattal ellátott serpenyőkből áll, ami megkönnyíti az egészséges ételek elkészítését minimális olajjal.


Durit Resist
Panvica Ilag Durit
Panvica Orion ø28 Serpenyő Orion ø28 cm
Premium Lunasol

Panvica Orion ø26 Serpenyő Orion ø26 cm
Premium Lunasol

Panvica Orion ø24 Serpenyő Orion ø24 cm
Premium Lunasol


Kulinársky poklad

MÉG TÖBB RÉTEG

A Premium termékcsalád sztárjai az Orion Expert kollekció, amely a tapadásmentes ILAG DURIT felület mellett szilárd, 5 rétegű szendvics aljjal rendelkezik.


Layers 02
Panvica Orion Expert ø30 Serpenyő Orion Expert ø30 cm
Premium Lunasol

Panvica Orion Expert ø28 Serpenyő Orion Expert ø28 cm
Premium Lunasol

Panvica Orion Expert ø26 Serpenyő Orion Expert ø26 cm
Premium Lunasol