INGYEN SZÁLLÍTÁS 30 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

Érezze jól magát grillezés közben

29.04.2019

Lazítson a barátaival

Érezze jól magát grillezés közben

Ahogy mondani szokás, nem az a lényeg, hogy hol, hanem, hogy kivel él át felejthetetlen pillanatokat. Ha igaz emberek veszik körül és környezetét is picit átalakítja, a jó érzés azonnal megérkezik. A legjobb élmények a jó hangulathoz kapcsolódnak, és főleg azokhoz, akiket a legjobban szeret.

És mivel a steak szezonja újra kezdődik, ideje leporolni a grillt. Húzza ki az asztalt a szabadba és szerezzen be például fa markolatú steak késeket. Barátait biztosan lenyűgözi a türkiz porcelánnal is. Szép színe élénkíti az asztalt és jókedvüket is.





Nem lényeges, hogy egy hét után vagy akár egy év után találkoznak. Mindig van miről beszélni. A baráti beszélgetések alapvetően nem érnek véget éjfél előtt. Ne feledkezzen meg tehát apró finomságokról sem, ki ne éhezzenek. A finomságokat parádésan tálalhatja például a flow, vagy akár a tapas szetten. Ezek tökéletesen mutatnak a pala alátéteken.

Nevessen, egyen és igyon azt, ami csak az eszébe jut. A jó étel és jókedv párosítása az, ami a barátokat is összeköti. Próbáljon nemcsak új ízeket, de színeket is, amik nemcsak a grillnél tűnnek ki, hanem az asztalnál is.

Rokonokat állítólag az ember nem választ, de barátokat igen. A legjobbak egész életükben végigkísérik. Élvezzen hát velük minden grillezést teljes mértékben.




Válassza ki azokat a termékeket, amelyek a legjobban megfelelnek a légkörnek az asztalnál


Steak kés szett 6db - Basic
Steak kés szett 6db
Basic

Részletek
Pala tálca 26 x 16,2 cm - Flow
Pala tálca 26 × 16,2 cm
Flow

Részletek
Steak villa - Alpha
Steak villa
Alpha

Részletek
Tányér Triangle Sand türkiszkék 25 cm – Gaya
Tányér Triangle Sand türkiszkék
Gaya

Részletek