INGYEN SZÁLLÍTÁS 30 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN
Főzés

FŐZZÖN OTTHON, MINT A MICHELIN SZAKÁCSOK

FEDEZZE FEL A LUNASOL MINŐSÉGI EDÉNYEIT, SERPENYŐIT,
KÉSEIT ÉS FŐZÉSI KIEGÉSZÍTŐIT


Olyan edényeket fejlesztettünk ki, amelyek alapvetően segítik Önt. Nekik köszönhetően mindössze egy csepp olajjal főzhet, és megtakaríthatja az energiaköltségeket. Ugyanígy a megbízható és kiváló minőségű serpenyők is a szakácsok nyereségei. Rendeljen minőségi Lunasol felszerelést otthonról, és váljon olyan mesterré, akinek a családja képzeletben Michelin-csillagot adományoz.


AJÁNLJUK
SIRIUS TRIPLY 3 RÉTEGŰ SZENDVICS ALJJAL
TARTÓS ÉS SOKOLDALÚ SERPENYŐK ÉS FAZEKAK KIVÁLÓ HŐELOSZTÁSSAL

Az alumínium mag átnyúlik a főzőedények teljes aljára. Ez biztosítja az ételek egyenletes átsülését, akár húst süt, akár szószokat párol vagy zöldségeket párol. A 3 rétegű rozsdamentes acélból készült főzőedények a fejlett technológiát ötvözik a praktikus kialakítással, hogy a profi szakácsok és az otthoni főzés szerelmesei egyaránt elégedettek legyenek.


Lásd a termékeket


ÉLVEZZE A FŐZÉST, MINT EGY SÉF
A PAPPARDELLE RECEPTJE PARADICSOMSZÓSSZAL

Fantasztikus, friss, ízletes és felejthetetlen, mint egy toszkánéi nyár. Martin Záhumenský séf megosztotta velünk egy egyszerű olasz „tészta“ – pappardelle sült paradicsomszósszal – receptjét. Parmezán sajttal, bazsalikommal megszórva és olívaolajjal meglocsolva nagyszerű ízűek. Az elkészítése nem bonyolult, így a gyerekek és a felnőttek egyaránt élvezni fogják.

podpis šéfkuchára


button liatinove hrnce


button atraktivne zlavy


GARNITÚRA


Mindegyik tanácsunknak megvannak a maga előnyei és tervezési sajátosságai.
Válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő termékeket.