AJÁNDÉK ÉS INGYEN SZÁLLÍTÁS 30 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

A főzés ötcsillagos élménye

11.02.2021

Váljon az otthonában igazi séffé a Sola profi felszerelésével

A főzés ötcsillagos élménye

A világot elárasztják a sztárséfek receptjei. Jamie arról magyaráz, hogy hogyan lehet parmezánnal megkoronázott francia pirítóst készíteni. Wolfgang humorosan mutatja be az „Oscar-gála” fogásainak az előkészítését. Gordon, a szőke „gasztro-zsaru” pedig megmutatja, hogyan kell nyakon csípni az eljárások közben elkövetett hibákat. Viszont arra kevesen adnak tanácsot, hogy miképpen tegyük a főzést élményszerűvé. Hogyan kell kinéznie egy esztétikusan a csúcsra járatott konyhának? Mit is jelent a modern edénydizájn. Vagy hogy hogyan lehet élvezni az előkészületek hangulatát, ha a konyhában egy sereg házi séf munkálkodik.
Egy nagy tapasztalattal rendelkező svájci gyártó

Egy nagy tapasztalattal rendelkező svájci gyártó


A későbbiekben rendszeresen foglalkozunk a fent említett témákkal. De az elején mi is a legfontosabb? Az, hogy tudatosítsuk, hogy semmi sem rontja el a főzési élményt jobban, mint például egy rossz minőségű serpenyő. Ha otthon csúcsteljesítményt nyújtó séf szeretne lenni, akkor számolnia kell egy professzionális felszereléssel – a svájci Sola cég jóvoltából, amely már 1866 óta jelen van a gasztronómia világában. Az evőeszközök gyártása mellett a cég már régóta elkötelezte magát a minőségi edények és serpenyők mellett, amelyek a saját Lunasol márkanevet viselik.

Az Orion Expert és a professzionális fogantyúja

A profi Orion serpenyő tapadásmentes Ilag Durit felületének köszönhetően az étel nem ragad rá. A kiemelkedő szerkezete kiváló karcállóságot biztosít. Az 5-rétegű szendvicstalpas alj króm-nikkel acélból, rézből és alumíniumból (2×) egyenletesen osztja el a hőt és energiát takarít meg. A serpenyők bármilyen típusú tűzhelyen megfelelőek az indukcióst is beleértve. A főzésnél segítségére lesz a professzionális nemesacél fogantyú és 20, 24, 26, 28 vagy 30 centiméteres átmérőjű serpenyők közül válogathat.
Orion expert

Orion expertOrion Gaya


A kortalan Orion Gaya készlet


A konyhai ínyencek számára készült Master Chef Plus sorozat készlete mindennapi használatra és minden típusú főzőlapra megfelelő. A modern kivitelezésű csiszolt külső oldal és a professzionális fogantyú ötvözik a stílusos főzést és tálalást. A belső része matt, és a 3-rétegű szendvicstalpas alj révén a hő tökéletesen eloszlik. A készlethez tartozik még a gőzkieresztő lyukkal ellátott üvegfedő.
Orion GayaAz egyszerűen nagyszerű Basic

Első konyhája felszerelésekor valószínűleg az egyszerű Basic készlet vonalát fogja előnyben részesíteni tapadásmentes felületével és gránitszerű kiképzésével. Ebből a készletből serpenyőket, lábasokat és egyebeket talál kínálatunkban.
BASIC kedvezmenyek

BASIC kedvezmenyekMinden, amire egy otthoni séfnek szüksége lehetMinden, amire egy otthoni séfnek szüksége lehet


Ha a konyhájában valódi profivá szeretne válni, javasoljuk rendszeres, negyedévente megjelenő hozzászólásaink követését, melyeket rövidesen olvashat. Addigis készüljön fel otthoni séfkarrierjére minőségi lábasokkal, serpenyőkkel és egyéb kiegészítőkkel kínálatunkból.
Minden, amire egy otthoni séfnek szüksége lehet