A megrendelések mennyiségére való tekintettel a kézbesítési idő meghosszabbodhat. Megértésüket köszönjük!

Black Friday: Az év legnagyobb kiárusítása egész héten tart

20.11.2023

Vásároljon evőeszközöket, poharakat, porcelánokat, edényeket és serpenyőket akár 75%-os kedvezménnyel.

Black Friday: Az év legnagyobb kiárusítása egész héten tart

Nem szeretne sietve vásárolni? Hogy nyugodtan kényeztesse magát vagy szeretteit, a Black Friday jövő hétfőig tart. Díszítse fel otthonát, vagy vásároljon karácsonyi ajándékokat extra alacsony áron, kényelmesen, otthonról. És ne habozzon, vegyen részt nyereményjáté­kunkon!emo 1


Nagy választék nagyszerű árakkal


Az idei Black Friday-t tökéletesen összefoglalja a „sok zene kevés pénzért“ kifejezés. Különösen az evőeszközökre adunk nagyvonalú kedvezményeket, amelyek egy részét mindössze negyedáron vásárolhatja meg. Akár a klasszikusokat kedveli, akár egy dizájnos darabot szeretne, ajánlatunkban nem fog csalódni.


Fedezze fel az evőeszközökre vonatkozó kedvezményeketEgy esemény, amelynek neve van


Ismered a hasonlatot, hogy törékeny vagy, mint az üveg? Ez itt biztosan nem így van. Még ha üvegből készült is, karcolás- és törésállónak kell lennie. A Lunasol modellek nem csak sokáig tartanak, de a stílus iránti vágyát is csillapítják. A különböző formák, minták vagy színek révén kétségtelen, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. Válasszon aszerint, hogy milyen alkalomra van szüksége a szemüvegre, és használja ki a rendkívül alacsony árakat.


Fedezze fel a szemüvegek kedvezményét


emo 2emo 3


Ellenállhatatlan kedvezmények
a főzés öröméért


A minőségi és praktikus konyhai felszerelések megfizethetetlenek. Itt négy termékcsaládból választhat: Economy, Master Chef, Premium és Platinum. Míg az előbbi esetében az egyszerűség és a funkcionalitás tükröződik az árban, addig az utóbbi kiváló minőségével és akár ötrétegű szendvics aljával nyűgöz le. Süssön, süssön vagy grillezzen kényelmesen és mindenekelőtt egészségesen, mindössze egy csepp olajjal. Szerettei pedig Michelin-csillaggal jutalmazzák majd.


Fedezze fel a konyhai felszerelések kedvezményét

emo 5


Ráadásul elegáns
evőeszközöket is nyerhet


A nagyszerű kedvezmények mellett a Facebookon egy nyereményjáték is indul, amelyen a Baguette Vintage Black evőeszközöket lehet nyerni. Szóval ne habozz, vegyél részt, és talán a szerencse rád mosolyog.


Szeretnék nyerni