A megrendelések mennyiségére való tekintettel a kézbesítési idő meghosszabbodhat. Megértésüket köszönjük!

Élvezze az estét a "Nagy Gatsby" stílusában

14.11.2023

Lunasol kristály poharakkal

Élvezze az estét a "Nagy Gatsby" stílusában

A megfelelő pohárral a kezében az ikonikus Nagy Gatsby film hangulata csak egy kortyra van.
Inspirációként szolgáljon arra, hogyan teremtsen egy estét, tele bájjal, misztikummal és időtlen stílussal.

Logotyp
A stílusos buborékos csillogásért


Ha tökéletes pezsgőspoharat keres francia pezsgőhöz, spanyol csávához vagy olasz proseccohoz, az Optima Line modell minden elvárását kielégíti. Hosszanti belső barázdáival lenyűgözi, ami egyedülálló eleganciát kölcsönöz a pezsgőnek. Minden korty ebből a kristálypohárból visszarepít az időben, hogy úgy érezze magát, mint egy vendég a Gatsby fényűző partijai közül egyiken.emo 1


emo 2


emo 3


emo 4


ornament 1

Egy csipetnyi csillogással


Ötvözi a modern eleganciát a múlt század húszas éveinek klasszikus bájával. Bemutatjuk önnek a 21. Century kristálypoharait. Különlegesen finom poharak vékony, ugyanakkor erős üvegből, arany vagy platina sávval. A dizájnjuk tökéletesen tükrözi azt az eleganciát, amit maga Jay Gatsby is csodálna.

produkt 6 produkt 7
ornament 1

Az elegancia felkiáltójele


A múlt iránti nosztalgia, a ragyogó jelen és a végtelen holnapok. A Wave Univers Glas whisky poharak az elegancia kiemelői lesznek bármilyen partin vagy szilveszteri ünnepségen. A példásan sima vonalak és az ívelt formák összefolynak az ember tenyere érintésével, és az enyhén keskenyedő felső kontúr lehetővé teszi a ital sima csúszását. És éppen ez adja meg neki a kivételes ízét és az emlékezetes kapcsolatot a jazz aranykorával.

produkt 7
emo 5


emo 6


ornament 1

Az istenek itala


A dizájnos Universal Green Wave pohárban a könnyed borkóstoló tökéletes formában bontakozik ki. A pohár kelálakú alakja felfedi az illatok ideális teljességét és intenzitását. Ha kissé megdöntjük, a bor egy tökéletes hullámként terül szét, pont úgy, mint a flitteres ruhákba öltözött hölgyek a dzsessz zene örvényében. Ez a kivételesen kézzel készített és szájjal fújt pohár ugyanolyan elbűvölő lesz a díszes estén, mint a mindennapokban. Az örök divatért koccintunk!

produkt 9 produkt 10


emo 7