INGYEN SZÁLLÍTÁS 30 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

Lehozzuk Önnek a csillagokat az égről

22.04.2021

A bestseller visszatért

Lehozzuk Önnek a csillagokat az égről

Tegyen meg mindent a kényelemért és vegye magát körül a kék szín megnyugtató árnyalataival.
Kedvelt porcelánjaink kínálata ebben bizonyosan a segítségére lesz.Gaya Night Sky

Gaya Night Sky.
A kék kínálat csillaga.

Szívesen tölti a nyugodt nyári estéket a teraszán? Kezében egy itallal a finom étel mellé, kellemes társaságban? Mit szólna olyan tányérokhoz, amelyek az éjszakai égbolt csillagait mintáznák? A legközelebbi „csillaghulláskor“ ne felejtse, hogy a Gaya Night Sky is a kívánságai között szerepeljen.

Az ég csillagain kívül otthonába a tengerpart hangulatának egy darabkáját is belopjuk. A tengerpart homokja ihlette Gaya Tyrkys Sand készlettel ez valósággá válhat. Kávézzon szeretteivel a készlet csészéiből és otthonában teremtse meg a nyugalom nyaralást felidéző szigetét. Amennyiben a Gaya vonal felkeltette az érdeklődését, ne szalassza el a Gaya RGB Ocean vagy a Gaya Spiral típusú szetteket sem.
Badge bestseller
A Hotel Inn választékos ízlésre vall

A stílusos Hotel Inn Chic asztalát előkelővé varázsolja. Tetszését nemcsak a lenyűgöző sötétkék színezés, de a kézzel festett tányérbelső is megnyeri. Az absztrakt elemek mintáit viselő Elements Glass poharak a tálalást lírai árnyalatokkal egészítik ki.

De csakis Önnek sikerül a tálalás művészetét a legmagasabb szintre emelnie – valamint meghitt hangulatban a szeretteivel és barátaival eltölteni az időt. És ha mi is egy kissé hozzá tudunk ehhez járulni kék porcelán kínálatunkkal, akkor az minket is boldoggá tesz.
A kék porcelán világa

A Hotel Inn választékos ízlésre vall