INGYEN SZÁLLÍTÁS 30 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

Nyári nyugalom a professzionális konyhai felszereléssel

25.05.2021

Lunasol edények, serpenyők és lábasok

Nyári nyugalom a professzionális  konyhai felszereléssel

Egész télen alig várjuk, hogy már nyár legyen. Nyáron talán minden könnyebben megy.
Mi is szeretnénk hozzájárulni professzionális konyhai felszereléssel, amelyekkel az élményt nyújtó nyári ételek valóban könnyűszerrel elkészíthetők.Uranus serpenyőkUranus serpenyők


A Megastone tapadásmentes felülettel ellátott alumínium serpenyők az összes főzőlaptípushoz alkalmasak. Szendvicstalpas aljuk mágneses 18/0 krómozott acélból készült. A fogantyún az érintésre kellemes „soft touch” technológia érvényesül. A fogantyú és a serpenyő között elhelyezett hőjelző rózsaszínre színeződik, ha a serpenyő eléri az optimális hőmérsékletet.

Merkur edények


A Platinum Line kollekció kiváló minőségű, kúpos kialakítású edényei az 5-rétegű szendvicstalpas aljukkal a hőt tökéletesen szabályozzák költségeket és energiát megtakarítva. A stílusosan fénylő külső felület időtlen eleganciával ruházza fel, amelyet nemcsak a különféle ételek elkészítése közben fog nagyra értékelni, de a tálaláskor is. A belső felület rozsdamentes acélból készült és az alsó része rézmagot tartalmaz. Az üveg fedél gőzelvezető nyílása a meleg levegő áramlását teszi szabaddá. A réztartalmú termékek ötvözik a hagyományos elemeket a modernekkel, és könnyűszerrel eleget tesznek az ambiciózus szakácsok valamennyi követelményének.

Merkur edények


Orion lábasok


Orion lábasok


A Master Chef Plus kollekció fénylő felülettel és profi fogantyúval rendelkező lábasa króm-nikkel acélból készült. A belső matt felület a szendvicstalpas aljjal együtt a hő tökéletes eloszlását biztosítja. A lábas összes főzőlaptípushoz alkalmas, beleértve az indukciósat is. A lábasokon kívül az Orion serpenyők széles választékából is válogathat.

A professzionális edények, serpenyők és lábasok teljes kínálatát, amelyekkel a nyári főzést megkönnyítheti, az alábbi gombra kattintva tekintheti meg .